Bekvemmeligheden ved værkstedet koster dyrt

Værkstederne har i mange år været den almene bilejers eneste håb når noget går galt med bilen. De eneste bilejere som fortrøstningsfuldt kan gå en reparation i møde er mekanikerne selv, fordi de kan købe reservedele til indkøbspris på deres arbejde. Bildeleshop.dk har som vision af ændre måden man køber reservedele på i dag.

Værkstederne er ofte sidste led i en længere og fordyrende forsyningskæde, hvor hvert led skal have dækket deres faste omkostninger såsom varme, lys og leje af lokaler. Det betyder, at prisen på reservedelene hæves. Det betyder også, at produktionen af mindre efterspurgte dele bliver nedprioriteret og derfor kan eks. originale bremseklodser til en Volkswagen Gold fra 1998 være svære at opstøve.

”Bildeleshop.dk har Danmarks største udvalg af både originale og kompatible reservedele til samtlige modeller, som kører på de danske veje. Vi kan både levere en ny, original, UAE certificeret tænding til din Jaguar eller en kompatibel kobling til din Subaru fra 1996” fortæller Nick Orlovsky fra Bildeleshop.dk

Besparelser på 50 % er ikke unormale i andre brancher, hvor webshops har taget deres indtog, og tilfældet er det samme i denne. Hjemmesiden har dog erkendt, at folk har brug for rådgivning i købsprocessen og til det tilføjer Nick Orlovsky, at ”vi har ansat mekanikere i vores support til at rådgive bilejerne om, hvilke reservedele de skal vælge. Når de har modtaget delen, kører kunden normalt ned til et værksted og får det monteret. Men, besparelsen på delen dækker næsten omkostningen til monteringen.”